Masterclass o annat kul

Idag har det varit en lång dag. Först lite balett och sen theatre dance med singin' in the rain-koreografi, så kul!! Och sedan har hela eftermiddagen tillägnats masterclass med klassens fantastiska röster! Otroligt lärorikt och kul! Lång eftermiddag o hemma sent. Så huvudet är trött av allt. Nu är det chill på hög nivå o skön musik till det, kanske blir det ett gossip girl-avsnitt också :)

Hej influensa

Så ligger man här med influensa o ingenting orkar man göra. Det var ju typ den sämsta timingen i världen ever. Hade äntligen bestämt mig att jag skulle söka Kungliga musikhögskolan i Stockholm. Proven låg denna vecka och vad händer, jo jag blir sjuk! Inte bara lite snuvig - nä utan det jobbigaste man kan få - influensa. Och inte finns nån chans att göra proven senare inte... Jag är egentligen förtvivlad över det, men jag kan ju inte göra nåt åt det, bara acceptera fakta.
 
3 dagar har jag legat helt däckad med hög feber och tvn o soffan har varit mina bästa vänner. Det börjar bli bättre iallafall, sakta.
 
Och Gossip Girl som jag har blivit lite besatt av<3 nu sådär fem år senare efter releasedatumet ;) men verkligen en bra dramaserie! Och jag känner mig inte för gammal för den även om den handlar om genomsnitts-åldern på karaktärerna är 17 år.
 
 
 
 
Här är några klipp där jag o syrran sjunger på ett dop i höstas :)
 
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=uk1sxPJHTqk
 
http://www.youtube.com/watch?v=w3oqOygbtsc

RSS 2.0