Livet är inte evigt...

Idag tog vi farväl av min mormor! Det var en fin begravning med mycket vacker musik och så fina blommor! Jag visste att det skulle bli sorgligt, men trodde inte det skulle va så jobbigt som det var. Många känslor!

Jag kommer alltid minnas denna dag!



Älskade mormor, Lill-Kersti Stripple, du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Saknar dig så mycket! <3 



6/3-10

Hejsan!
Nu är det så att Kristina håller på med ett stråkarr som är ett skolarbete så jag (Sara) Kristinas lillasyster skriver lite vad som har hänt idag. Kristina har nämligen så mycket att göra inom skolan så jag fick skriva ett litet inlägg, hon skriver bra i bloggen när hon väl skriver :)

Idag vaknade Kristina kring 9.30 jag vaknade innan så jag var pigg när hon kom upp nyvaken ur sängen, det kan man förstå. Kristina är mer en kvällsuggla. Men hon är inte så morgonpigg, efter ett tag vaknar hon så smått.
Enligt mig förstås. Idag så har kristina då hållt på med stråkarret på förmiddagen låten som hon och Hanna gör stråkarr på heter "Wild horses" en väldigt bra låt!

Lite senare åt vi lunch. Vi har klippt oss båda två idag jag fick en tid kl:14.00 och Kristina fick en tid kl:14.45 så det passade perfekt. Vi cyklade någon gång innan 14.00 tiden. Det har nämligen öppnat en ny frissersalong här på Djurö, (Hårglädje) heter den salongen. Det var riktigt bra där jag blev jätte nöjd och Kristina med. Jag älskar när man är ny klippt och känner doften av gott schampoo och mousse som hårfrisörskan har haft i och att dem här slitna topparna är borta, very nice!

Efteråt kom vi hem och jag blev sugen på att baka, så jag bakade choklad snittar med pärlsocker på. Dem blev väldigt goda! Nu har jag skrivit en hel del och jag hoppas att jag har fått med det mesta.

Med vänliga hälsningar Sara :)

RSS 2.0