Myshelg!

Nu har vi kommit igång med showperioden av VÅRSHOW 2012!!! Nu är repandet igång igen... men denna gång är det musikal! :) 4 musikaler i en show: Chicago, Wonderland (Alice i Underlandet), RENT och Hairspray! Kan det bli bättre? ;D

Denna helg är vi lediga, så då måste man passa på att vila.. så man orkar nästa fullspäckade repvecka inklusive rephelg.

Igår var jag hos finaste Rebecca och vi hade världens skönaste myskväll! <3 Vi åt pizza, våfflor o godis... helt underbart att få fetta till sig lite.. man får unna sig när man kan ;) Vi kollade The voice sverige och sedan nån tjejig sex and the city-liknande film som inte alls var så bra. Nådde inte alls upp till sex and the city- nivån kan jag ju också säga.
Vi somnade typ tolv.. båda var supertrötta efter veckan.
Vaknade runt 11... jätteskönt att sova ut. Vi gjorde våfflor till frukost av den överblivna våffelsmeten.. ;) sååå yummie!! Medans vi smaskade underbara våfflor o drack te kollade vi på filmen "Den bästa av mödrar" med Maria Lundqvist och Mikael Nyqvist. Åh, vilken fin film! Rätt tung, men otroligt välgjord! Rekommenderas!

Idag har jag handlat mat... utan inköpslista - igen. Inte så bra egentligen. Hjärnan kan väl ofta tänka smart, men jag har ju inte direkt alla recept i huvudet. Så det gick väl.. hm ganska bra.

Och nu under några timmar har kollat några Vänner-avsnitt, inspirerats mer till showen genom att ha sett delar utav den filmade liveföreställningen av RENT. Magiskt. Jag har även betalat räkningar, lyssnat på musik, druckit pulverkaffe... ja lite av varje helt enkelt :)

Nu ska jag väl äta nåt... men jag känner mig inte direkt hungrig, har ju knappt gjort av med nån energi idag, men jag får ge maten ett försök iallafall! :)


Simma lugnt

Har nu varit hos pappa under nyårshelgen och fram till nu. Mysigt att få vara där under en lite längre period. Och inte minst att få byta miljö för ett tag. Det behövs. Om man nu bor hos sin mamma ute i skärgården, men också bor i skåne i en håla kan det vara skönt att få leva och andas stadsluft ett tag. Då är det väl tur att man kan få både och. Klagar inte :)

Klockan 13.30 tog Sara och jag vårat pick och pack från pappa och mötte upp mamma i stan för att sedan gå o simma vid medis. Mycket trevligt initiativ från mammas sida. Jag kunde knappt minnas när jag simmade sist. Det var riktigt skönt. Erkänner att jag inte varit så aktiv under lovet. Skyller på att jag ändå är så aktiv i skolan ;) Vilket är sant i och för sig. Nu under ledigheten har jag väl gått några få promenader, men simningen slog allt. Och bastu på det. Kände mig som en ny människa. Det där behövdes verkligen.

Nu på kvällen tittade jag, mamma o sara på "Dear John". Otroligt fin film. Jobbigt att man har blivit så blödig på sista tiden, men det är det värt. Det är ju så himla fina stories! Och alldeles för snygga skådisar...

5 dagar kvar på mitt jullov, som har varit ett riktigt återhämtningslov. Välbehövligt och välförtjänt!



Ett jullov utan dess like;

*Det har inte varit någon snö och knappt några minsgrader alls. Speciellt.

*Jag har alltså konstaterat att alla årstider kommer förskjutas i år om inget drastiskt händer NU.
Alltså: Vinter: Januari-April, Vår: April-Juli, Sommar: Juli-Oktober, Höst: Oktober-Januari.
Så borde det bli. Trist, men nowadays rätt logiskt.

*Stormen Dagmar har gått lös över landet och gjort hundratusentals hushåll strömlösa. Och gett oss sol. Och 10 plusgrader. På annandagen. Speciellt.


Ja, dessa punkter räcker för att göra detta lov till ett annorlunda lov. Sjukt att se hur världen förändras så.


Vad har 2012 att erbjuda tro? Otroliga forskningsupptäckter? Svaret på alla frågor i världen? Hittas liv på andra planeter? En undergång?? Den som lever får se helt enkelt.

Det enda jag faktiskt vet är att jag har en termin kvar på Musikteaterskolan i Bjärnum! Och den terminen ska jag verkligen ta vara på! Med själ och hjärta!





Take care! <3

RSS 2.0