Musikteaterskolan! <3

Hej och hå!

Jag har inte skrivit NÅT verkligen! Inte bra. Så, vart ska jag börja??!

Jag går musikteaterskolan, en ettårig artistutbildning, i bjärnum i skåne. Ämnen vi utövar är kör, enskild sång, mickteknik, jazzdans, balett, drama, musikteaterkunskap och röst o tal. En klass på 40 underbara själar från sveriges alla hörn :)

Jag kunde inte ha det bättre tror jag, trivs så jäkla bra helt enkelt! Får ha kul varje dag och göra det jag tycker om! Samtidigt som man får umgås med massa härliga, duktiga människor som kan o vill samma sak. :) Helt underbart!

Dansar varje dag! Jazz 3ggr, Balett 1ggr och Fys 1 ggr i veckan. Går oftast inte från skolan före kl. 18. Man sjunger, dansar, repar... ja, skolan är som vårt andra hem :) Heeeelt slut när jag kommer hem. Då äter man och sen går man o lägger sig. Ja, det är typ det man hinner med och orkar! Intensivt till tusen är det, men så himla himla kul! Love it.

Jag bor tillsammans med min fina vän Maria från Hola-tiden! Vi bor i en 3:a i Vittsjö, en bit norr om Bjärnum. Lägenheten är rymlig och jättefin! Våra egna rum är i ordning, men vardagsrummet har vi inte gjort klart än. Allt tar sin tid, men det kommer bli sååå bra :) Vackert område med fina parkområden, sjöar och skog runtomkring. Me like! Känner mig nästan som hemma :)

~

Idag har vi haft jazz och börjat på vår 4:e koreografi hittills (!) :) Coolish! Vi har jobbat med teaterproduktions-projekt.. (ren talteater i grupper där vi själva får göra allt från scratch; skriva eget manus, bestämma roller, rekvisita m.m.) Vi har haft kör och jag har haft sånglektion. På fredag är det enskild redovisning av jazzlåt! Nice :)



Nu är jag snart på väg hem från skolan...snart... :)







Klassen posar inför Bjärnum-karnivalen och karnivaltåget vi sedan skulle medverka i! (20/8-11)


RSS 2.0