Storm, regn och en förändring

 
Nu har jag vilat o chillat i några dar och tyckte att idag var det dags att göra nåt. Vad passar inte bättre än en tur in till stan. Det är stört hur ett ställe som Djurö, med all skog, natur o vatten man kan tänka sig, ändå kan kännas instängt?!
 
Skönt var det då att ta ett break o andas stadsluft igen. Jag o systern vandrade omkring bland allt ledigt och oledigt folk. Än är inte de bling-blingande lamporna uppe men det dröjer nog inte länge till. Det är spöken och pumpor som pryder stadens gator. Och plötsligt går det förbi nån demonliknande vampyr-varelse och jag hoppar till för nån millisekund. Fascinerande.
 
Sara var ute efter ett par höstskor och jag agerade smakråd. Kan ju inte låta bli att prova skor till mig själv och smack så är jag fast i det o blir ivrig och vill prova massa på en gång.... och jag ska va smakråd, jovisst.
Sko-letningssessionen slutade med att sara hittade ett par skor som jag faktiskt aktivt vad medveten om ;) och jag blev kär i ett par högklackade snörkängor... suck :/  "Tänk nu realistiskt.. TÄNK nu." Köpte dem inte. Thank god.
 
 
Jag hittade iallafall en hårfärg som förhoppningsvis skulle fräscha upp mitt lite risiga hår :)
 
 
Härlig dag blev det med god mat och fika med bästa syster <33 (trots sjuuuuk blåst o regn)
 
 
Så. Nu är jag några nyanser mörkare i mitt hår, blev väldigt nöjd!
Det är snyggt, lent och luktar gott. Glad tjej! :)
 
                      FÖRE                                                     EFTER
 
                 
 
 
 

Höst + ledighet är en ganska härlig kombination

Exakt, höstlovet är här!! 9 veckor har gått på Base23, Stockholm Musikalartist Utbildning. 
 
En ny livsstil har påbörjat: Jag förklarar härmed mig själv som dansare. Amen. Kanske inte riktigt, men det är det jag gör mest om dagarna....
 
 
Balett, jazz, balett, jazz, balett, jazz, sång, teater, balett, street, street, sång, teater. Yes, that's my scedual!
 
 
Hehe. Toppen. Kommer ju bli sjukt stark i min kropp om inte annat! Det är bara svårt att acceptera schemat när mina tidigare år har dominerats mest av sång(!!) Och att dans skulle bli min huvudgrej känns ganska overkligt i nuläget. Det är ju kul med dans, oftast, när man fattar vad man håller på med och lyckas med nåt svårt. Då blir jag glad.
 
 
Min sångglädje har verkligen inte varit mycket närvarande. Den kom tillbaks i veckan<3 Hoppas det kan hålla i sig!
Nu har jag ju ett helt lov att sjunga mig igenom om jag vill! gött det :)
 
 
Ett färggrannt, höstigt Sverige är nog lite underskattat tror jag. Det finns ju faktiskt massa saker man kan göra. Läsa bok, sitta vid brasan, ha varma myskläder på sig och va ute o sparka glatt bland alla löv.
(Klart man kan göra allt det där, men jag vill inget hellre än att ligga på en strand o känna medelhavsvärmen bränna mot min kropp.... men det tänker jag inte erkänna....)
 
 
 
 
 
Godnatt från en utarbetad, men välmående musikalstudent
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0