Snart slut på denna fantastiska termin

Känner mig lite dum eftersom jag inte skrivit på hur länge som helst :( Och ännu värre är det ju eftersom det har hänt så mycket! Jag skyller på internet. Det suger.

Men jag kan berätta lite i korthet vad som hänt här på Hola:

Efter höstshowen var vi alla utmattade och lättade över att allt var klart och vi var väldigt nöjda! Men det var inte slut där. Sen fick vi reda på att vi skulle få göra 4 gig fram till februari.. Men det är ju bara roligt!
Det första blev i Nyland (1 mil från skolan) på en skyltsöndag i 1:a advent. Det var roligt absolut, men inte lika roligt att vi skulle stå ute o sjunga i -20 grader! Fast det lät tydligen rätt bra. Jag trodde seriöst att jag skulle behöva amputera båda mina fötter efteråt :S

En annan nästan ännu roligare grej vi hade för ett tag sen var vår okonstlade, men dramatiska teaterföreställning den 7/12. Det var premiär och slutföreställning på samma gång. Något jag aldrig har hållit på med. Det var verkligen något nytt. Svårt var det, men vilken erfarenhet! Konsten att gå in i en roll är inte lätt det. Men med goda vitsord från vår lärare både före och efter föreställningen var man efter allt slit riktigt nöjd med sig själv!

Luciadagen blev som den blev. Eftersom ett luciatåg inte var något som skolan styrde var det upp till eleverna att fixa nåt eller inte. Det slutade iallafall med att vi var 6 stycken villiga som styrde ihop ett litet tåg. Vi repade in några låtar på 1 ½ timme (med lite stämmor såklart ;) sedan lussade vi i de båda internathusen. Det var riktigt mysigt kul, och att det blev nåt iallafall! :) Det var roligt att det blev uppskattande av den lilla, men glada publikskara av internatboende som var. :)


~~~~


Igår fick vi äntligen veta våra roller och upplägg till vår slutföreställning i vår; BEST OF BROADWAY :)
I denna föreställning ingår 5 musikaler.. Nämligen; Footloose, Spring Awakening, Annie Get Your Gun, Kristina från Duvemåla och Hair. En härlig blandning!


Det känns som det här kommer bli nåt fantastiskt! Ser verkligen framemot att få börja jobba med detta! :D
Är väldigt glad o nöjd över att fått rollen som Kristina i Kristina från Duvemåla!



Men nu väntar ett underbart jullov och jag klagar inte! Bara lite nu... men det får man göra, vi som har varit så duktiga och kämpat så under hela terminen!

Jag trivs så himla bra, hur ska detta sluta! Vårterminen kommer gå fort... vill inte sluta ju! :/

RSS 2.0