Audition 1 av 3 - check!!

Asså ååh säger jag bara.... av ren glädje! :) Hemkommen efter 1 psykiskt intensiv dag. Helt sjukt. Det va så kul och jag trodde aldrig att jag kunde vara så glad som jag var efter audition idag! Och om man tänker att jag ändå är glad som person och lägger till ett eller kanske två snäpp gladhet på det.. haha, jag var bara helt salig efteråt. Vet inte om det var för att det släppte, eller var det nåt jag gjorde där inne i auditionsalen som bidrog till min lycka? :) 

Det roligaste var ju de oförberedda improvisationsmomenten som tillkom allteftersom jag sjöng. Det var så tokigt, men så seriöst på samma gång. För dem i den salen verkade det som vardagsmat - det där med att improvisera medans du sjunger. Det smittades nog av lite på mig. Jag fick några instruktioner och jag bara körde på. Och det lustiga var att kändes så himla bra. Det kändes skönt, för då har ju man annat att tänka på medan man sjunger. Och, det gick också mycket lättare att framföra sången! :D Guud, jag trodde aldrig (här heller) att jag skulle börja agera mot en okänd person samtidigt som jag sjöng... :P men vad ska man göra, det är ju bara att köra och spela med så gott det går! :) Jag tyckte det var superroligt. Och jag har ingen erfarenhet av teater precis, men det finns där nånstans, det märkte jag nog själv idag.. och jag tyckte det var kul, så det var definitivt positivt.

Haha nu har jag beskrivit allt väl tror jag ;) Jag är fortfarande uppslukad av alla händelser och intryck. Och ja, jag fick ett bra intryck. Ville knappt åka hem därifrån. Det var verkligen mysigt!



Jag är helt slut i huvudet!! Det finns nog ingen värre psykisk påfrestning än audition... verkligen... säg mig nåt annat?

Nu måste jag vänta på besked om intagning... får det inom en vecka. Så nu är jag väl lite nervös inför det.
Jag har gjort mitt, nu är det upp till dessa jurymedlemmar (pokerfacare) att uppgöra om det jag gjorde räckte tillräckligt långt.
God only knows





Godnatt önskar en väldigt trött, slut, men glad tjej.

Spänningen stiger :)

Tjo! Då var det snart dags för Ljungskile då... efter all väntan. Mmm... Jag kommer att göra mitt bästa, I promise! :P Det börjar bli pirrigt nu, på riktigt. 

Lämnar Stockholms C 14.10 imorgon -
går väl upp relativt tidigt så jag kan göra mig i ordning i lugn och ro samt packa det mest nödvändiga. Tur att man har sin mamma. Snällt att hon ställer upp att följa med. Är så tacksam för det! Inte så kul att åka ensam dit. Fine om man kommer in och ändå måste göra det sen, men nu är en helt annan situation.

Jag har fått många fina, peppande ord och jag är jättetaggad! :D Det kommer säkert bli rätt nervöst där, men jag ska försöka tränga bort nervositeten med att inte tänka så mycket utan bara göra det jag är där för; Sjunga med glädje! Jag ska göra mitt bästa och jag ska banne mig ha kul, så de så! ;)





Godnatt!

Städat, check!

Skönt, så har man städat som en galning hela eftermiddagen och det gav resultat! :D Det känns ju alltid så bra efteråt. Det är bara det där med att komma till skott... Ja, skönt iallafall att fått det gjort. Då kan man ju njuta på sin höjd 3 dagar av sittt kliniskt rena rum. :P Asså om jag inte kan hålla mitt rum städat, hur har jag då tänkt att det skulle gå med en hel lägenhet?!! :O Haha, it'll be most interesting....

Keep on walking

Jag älskar den här låten! Det är nåt med texten, det är nåt med melodin. Helt underbart bara!




Rah rah aaah roma romamaa....

Idag är det torsdag och idag hölls auditions för sökande till Värmdö Gymnasiums musikprogram! Det jag vill säga om det är att jag inte kan fatta... jag kan inte förstå att det var tre (3!) år sedan jag var i samma sits som de nu blivande ettorna! :O Det är overkligt och jättekonstigt. Konstigt att tiden går så himla himla fort. Ännu konstigare att de ska erstätta oss! :'(
Men jag har varit med om 3 underbara, fantastiska år med underbara lärare och en riktigt bra klass!! :D Jag ångrar det inte en sekund!!
Egentligen orkar jag inte ta upp det här, men det blir bara så. Denna upplevelse (= gymnasieperioden) är inte precis nåt man glömmer i första taget.


För att gå över till något heelt annat.... mina ansökningar till folkhögskolor resp. musikalakedemi är helt inskickat och jag väntar med otålighet efter bekräftelser samt provdatum!! God, how exciting.....
Redan nästa tisdag (30 mars) är det audition på ljungskile fhsk. Jag ska allt visa dem vad jag kan! :o) Jag har inget att förlora... eller ja, pengar förstås till resan fram o tillbaka... ;P

Det blir lite extra mycket när man har både skola och det här att tänka på... Men jag vill så gärna fortsätta med musiken efteråt, så jag känner att jag behöver göra det här. Det är för min skull.

Haha kul att jag bara skriver om studier hela tiden... ;) Det är rörigt nu, i mitt huvud. Mycket händer... det börjar smått dra ihop sig. Man känner det. Alla långsiktiga projekt ska snart lämnas in och redovisas. Massa småsaker och detaljer att finslipa, det känns som att det ska göras nåt varje dag. Iallafall enligt min almenacka. Det finns inte många blanka sidor. Jaha, så ska man planera och vara duktig, men det funkar ändå aldrig. Vad positiv man kan va. Att jag aldrig lär mig planera. Det är pinsamt. Men man lär sig, med åren. :P

Nog filosoferat för nu. Tänkte kika lite på Lyxfällan nu på 3:an och se på dem som verkligen inte vet vad de gör! Det är sjukt att det kan gå så långt! :S






Keep on smiling, keep on walking! :)

 


  


Säfsen 4/3 - 7/3!

Hola!


Hoy es una día fantastico! (Det är en fantastisk dag idag!)
Jag och familjen drar till Säfsen för att åka skidor några dagar. Har verkligen längtat efter att åka skidor! :D Ska bli jätteskoj.

Nu har jag packat..nästan allt iallafall. Och vi åker alldeles snart. Jag kommer ta med mig datan, men vet inte om man har tillgång till trådlöst nätverk...?? Den som lever får se ;)


See U Soon



Ciao! 


3 mars

Hej bloggen!


Idag fyller min kära lillasyster 14 år! Ikväll blir det middag här hemma... nåt mumsigt blir det kan jag tro ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan bär det av mot stan eftersom den nyfyllna fjortisen ska få en ny mobil :P Spännande. Sen måste man plocka fram grejer till resan. Och så mååste jag städa mitt rum, ser för *piiiiiip* ut! :)



So long!


Jag och Sara


Feeling good

I fredags la jag på den första ansökan på lådan! Puuh, kändes bra det :) Bara två kvar. Men just nu tänker jag inte så mkt på det (måste ju släppa de tankarna nåån gång :)) utan försöker njuta av sportlovet. Var i Nacka Forum eller Forum Nacka, vad man nu föredrar att säga, och köpte några enstaka plagg till mig själv. Bra köp blev det: en vit collage-tröja, en plommonförgad collage-tröja, en vit topp och en svart tunika. Min garderob skrek efter detta :P Så jag hoppas det är lite lugnare för stunden. Så blev det förstås lite annat smått o gott också, som: jättesköna sockor, underställ, hårspray, mascara.

Imorgon fyller min syster år, då blir det firande. Och mitt i firandet ska man hinna med lite packning inför kommande 4 dagar i fjällen. Oh yes - längtaar! :)


Så, det var allt för ikväll. Nu tänker jag lägga mig och läsa "Live to win"... gud vad jag aldrig blir klar med den boken. Inget negativt alls! Den är väldigt bra!... Jag bara läser lite segt ;P



Natti natt


RSS 2.0