Tillbaka till verkligheten!

Efter ett väldigt lugnt och energihämtande lov är jag nu tillbaka uppe i Hola igen. Tillbringade mitt jullov i Stockholm med familjen. Min älskade pojkvän hälsade på mig den 3:e och åkte tillbaka till skolan med mig den 8:e. Jättemysigt! Vande mig rätt fort vid att vara hemma, det var jätteskönt verkligen och sista dagarna på lovet var jag inte alls peppad på att börja skolan.
Men det är ju så det oftast känns.. man är ledig, unnar sig saker, sover ut och bara är. Sen ska man över den där tröskeln in till arbets- och skollivet igen. Det känns. Men det räcker att man får en liten knuff och man tar det där steget över - då är man ett steg på väg och det känns genast som att ingenting är omöjligt trots allt.

Nu är jag i alla fall tillbaks i skolan och har blivit påmind om att det är roligt det vi gör. Har helt och hållet kopplat bort det under lovet. Men nu är man snart på banan och kan börja jobba med allt vi har att jobba med!

Idag har vi redan börjat med det material vi har till vår slutföreställning Best of Broadway! Säger bara wow... Jag är SÅ taggad!! Mycket sång och mycket kör, det gillas! :D


Ser framemot allt kul vi ska göra!

Jag klagar icke ;)



RSS 2.0