På väg mot nya tider!

OH YES!

Sångredovisningen och dansredovisningen är klara!! Jag är så lycklig! Är supernöjd och har haft hur kul som helst idag! Sjungit och dansat järnet verkligen! Det finns verkligen inget annat som kan ge en sån kick som dans och sång... totally amazing..


Nu om en stund ska vi från klassen iväg till Hässleholm för att kolla av med butikerna inför den kommande modevisningen på lördag, jajjemen! Vi blir alltså ett gäng modeller! :D Så kul! Sen bjuder vi på lite dans också :)





Just nu kan inget bli bättre! Är så uppfylld av allt vi gjort idag!

Love it!! <3

Worksvecka

Efter en fantastisk TP-redovisning i fredags lämnade jag Skåne och åkte till Stockholm över helgen! Jag var totalt slut efter dagen och efter alla veckors slit. Men iallafall... Stockholm, såå värt! Hade saknat min älskade stad och min underbara familj alldeles för mycket! :) Men helgen gick väldigt snabbt, tyvärr och jag ville inte åka tillbaks till skåne igen. Men när man väl var hemma i Vittsjö kändes det ändå helt okej.

Denna vecka har vi worksvecka, paus från den vanliga undervisningen och vi får göra massa roliga saker, väldigt ovanligt ;) nä, men nya inputs från här och var.

Igår måndag fick vi besök av två härliga killar från Lés Miserable-ensemblen. De hade båda gått denna utbildning för flera år sedan. Det blev sång för hela slanten! Vi hade ensemblesång och fick sjunga ett stycke ur Lés Miserable; "One day More"... fast på svenska; "En ny dag". Fantastiskt kul! Och det lät ju jättemäktigt! :)


Imorgon väntar dans- och sångredovisning!! :) Det är det sista vi gör innan vi börjar med höstshow-perioden!

Nu ska jag nog äta... är då fortfarande kvar i skolan.. sen kanske det blir lite dansrep. ;)




Ciao!


RSS 2.0