jobb och sol

Härligt att va igång med jobbandet, faktiskt. Äntligen lite cash in da pocket! ;)


Idag har jag haft en skön ledig dag. Sovmorgon, sen frukost, och sen ner till stranden eller rättare sagt klipporna) för att ligga där o steka och bara allmänt götta sig i solen och njuta av sommaren och ledigheten. Det blev även ett dopp i det blå.

Sen låg man bara där o lyssnade på övriga typiska sommarljud som: andra badande människor, skrikande måsar (som även satt en bit bort och önskade innerligt att de skulle få ta del av vår exklusiva picknickmat, men icke!), vattenskotrar, båtar, kluckande vatten... ja ganska så mysigt var det ju. Märkte dock ikväll att jag bränt min rygg vilket är mindre smickrande, men det var det lätt värt tycker jag. Det gör inte ont så då kan det inte va dåligt... eller?? Har iallafall fått i mig mycket d-vitamin, det är ju bra ^^


och här sitter jag o lyssnar på Journey o funderar på vad jag nu ska skriva....

Imorn är jag också ledig. Tjoho! Då tar jag en sväng in till staden och se vad som händer där. Strosa omkring lite, kanske hittar lite roliga fynd på nån slags trevlig sommarrea... eller bara jättesygga saker för jättedyra originalpriser...(?!) hmm jaja, vi lär ju se. Sen på kvällen blir det en date med min fina kompis Sofia, ska bli jättekul! :)


Ps. Vacker måne det är ikväll... full o fin är den. Seriöst full alltså. Kanske skulle man ta en månskenspromenad.. frågetecken. ^^ Frestar lite, men kanske inte ikväll... hoppas du kommer tillbaks en annan kväll vackra fullmåne så blir det säkert en liten promenix :)




Slutsatsen på detta är att: (fastän jag inte hade nåt att dra slutsats ifrån) låt sommaren fortsätta precis såhär så blir det jättebra!







Well.... Då säger jag godnatt.


Ha de fint!

RSS 2.0