Kon ÄR ett nyttigt djur

Detta är en uppsats om kon som är skriven av en mellanstadieelev. Jag kan bara säga: Underbar!

Läs och njut!



En uppsats om en ko…


Måndag idag.. den nionde va?

Stämmer bra!



Jobbat  8.30 - 14.00. Skön dag.


Önskar jag hade typ nåt snitsigt citat eller en rolig kommentar... det borde ju finnas NÅT.. och jag som trodde att jag var bra på att komma ihåg.


Tipsar däremot om en sida som är värd att kolla in. Där finns många roliga, intressanta och fyndiga citat!

http://www.ordsprak.se/ 

Have fun!

5 augusti.

Snart!!*



Jobbat idag 14.00 - 20.30. Blev lite väl trött på slutet märkte jag. Men gud, det är påfrestande att sitta i kassan men jättekul. Fingrarna flyger fram över siffrorna i kassan; bananer, äpplen (alla hundra sorter som nu finns), tomater, kvisttomater, gurka, lök, vitlök, persikor, nektariner... ja, alla dessa har sina koder, med flera!! Ibland är jag lite för snabb i fingrarna, så jag inte hinner med vad jag själv gör. Men är det mycket folk så är det.

Imorgon är jag ledig. Jippi! Och även på lördag. Ännu mer jippi! (älska två-dar-i-rads ledighet)

Det blir bio imorrn! :) Men måste också fortsätta med vad jag nu håller på med.. jag rensar papper (fortfarandeeee, det tar bara aldrig slut), flyttar ut saker jag inte vill ha i mitt rum till boden. Sådana saker går till mitt "arkiv". Jag packar inför Hola. Liksom vad ska man packa? Inte allt och inte inget. Stort Frågetecken! A,ja en liten bit på väg iallafall! Får väl komma hem emellan o fylla på :)




Nä, nu ska jag nog ta o läsa. Det är kul att läsa egentligen. Men det är för att jag har tid nu på sommaren. Det är tid man behöver. Och en bra bok förstås!


Har ganska nyss läst ut "I en annan del av Bromma" av Martina Haag. Martina är bara helt underbar. Så är det. Rekommenderar dock "Fånge i hundpalatset" lite mer (av Haag). Riktigt kul! Skrattade ofta. I den boken har faktiskt allt hänt på riktigt. Såg intervjun med Martina Haag på nätet, intressant intervju.
Spana in den här: 
http://www.tv4play.se/aktualitet/nyhetsmorgon?videoId=1.1658546









 






*idag är det 18 dagar kvar tills jag åker!!

Den första dagen i Augusti år tjugohundratio

Jag är varken skolflicka eller buisness woman. I'm a working girl right now. Fin titel.

I alla fall är jag nu helt återställd från mitt sjuka jag. Jag som aldrig trodde jag skulle bli frisk?! Tur att jag blev det då så jag ändå fick 4 veckors jobb! Så är första veckan avklarad. Muy bíen! Finemang, Splendid...

3 återstående veckor kvar på ICA = 3 återstående veckor kvar i Stockholm = 3 återstående veckor tills jag flyttar till Kramfors och Hoooolaaa i Västernorrland. . .. .  ..


Det är helt sjukt.
Insane.


Varför känns det som om jag bara har 3 återstående veckor kvar att leva??!
Är det normalt? Hoppas det.

~

Jag fick en otroligt fin present idag. Personliga saker man får känns speciellt. Något som är ovärderligt. Det är sånt man verkligen uppskattar. Det är inte nåt man bara haffat åt sig i affären, utan det finns oftast en tanke bakom. Eller kanske ett budskap.

Jag uppskattar verkligen personliga saker. Saker som är ämnade för en själv. Det behöver inte alls vara nåt tillkrånglat. Det är det lilla som gör det stora.


Stundtals kan vissa saker träffa rakt in i hjärtat och då är det som att det säger "klick", eller att ögonen öppnas för nånting. En uppenbarelse? En aha-upplevelse?



Det var idag jag insåg att jag ska flytta. Men jag är inte orolig. Jag vill tro på mig själv. Och jag ska bära med mig all kunskap jag har lärt mig hittills, fina ord jag har fått höra, fina och roliga minnen jag har haft med olika människor och det jag har att visa.


"Det är viktigt att ta vara på det man har." - ett citat säger mer än tusen meningar.
 

Jag ska ta vara på det jag har, det jag fått och det jag kommer att få!

Jag känner värme o lycka och jag intalar mig själv att det här är en superbra möjlighet.
I alla fall någonstans att börja!




Just nu känner jag mig väldigt glad!



RSS 2.0