Sångkonsert nummer 3/3 avklarad

Jahapp, då har man sjungit sin sista ton i den sista sångkonserten på Värmdö Gymnasium.. rätt tragiskt! :( Men jag har nog aldrig varit såhär lättad och glad! :D Eftersom min låt var en sån utmaning har jag upplevt det delvis lite jobbigt. Men jag är jättenöjd med konserten! Jag klarade det bra ;) Och alla var verkligen duktiga!
Förstå om man blickar tillbaka 2 år... man kan ju säga att vissa saker har ändrats definitivt. För ett år sedan tänkte jag att jag knappt hade utvecklats. Jag hade ju det, men det kändes inte så. Idag kan jag verkligen se en utveckling hos mig själv. :) Detta är väldigt roligt att fundera på sånt, men nog talat om detta. ;)

Imorrn är jag typ ledig, eller jag har egentligen lektion, men vi får jobba på valfri plats :P Måste skriva historieuppsats samt plugga inför provet i företagsekonomi. Båda är tills på torsdag :/ Kör hårt!

Jag ska förstås dansa också kl. 18 på kulturama! :D Alltid lika kul! Showjazz är väldigt krävande, man jobbar verkligen med hela kroppen. Uppvärmningen är väldigt genomgående, men grymt bra! Snacka om träning ;)


Börjar känna mig lite trött.. Vilken adrenalinkick man får av att sjunga :D Efteråt är jag helt uppfylld och pigg, sen blir man plötsligt jättetrött :) Men det hör till.


Puss&kram

Det är dags för fredagsmyyyyyyys...

...med Idol 2009 på dumburken och lite gottgott till det :) Grymt tråkigt att Karolina åkte ut! :( Hon var ju en av de mer begåvade i tävlingen! Tyvärr tror jag att hon floppade i och med låtvalet. Men som sagt, det var en utmaning och de bör tas och jag tyckte hon ändå gjorde hyfsat bra i från sig idag :) Men soul-genren passar henne bäst trots allt..
 
Ja, det var den veckan det. Om jag ska sammanfatta den med några ord var den kul, påfrestande, jobbig och lärorik. Men det sista finns väl alltid med i en sammanfattning utav en vecka?
Har väl egentligen inte så mycket mer att säga eller kommentera. Lite idétorka, men det behöver ju inte alltid finnas någon poäng. Man skriver lite det man känner för och that's it, I suppose ;)




Take care!



  

Måndag, 5 oktober

Helgen var lugn och avkopplande för min del och när jag insåg att jag inte hade några läxor blev den ännu bättre. Det kändes kanske lite tomt.. för erkänn att söndagen ofta blir en pluggdag..hehe. Men jag var totally freeeee! Så, nu är det back to normal. Känner läxvågen sakta men säkert rulla in mot land. Det är negativt. Jag tänkte först att denna vecka skulle vara relativt lugn, men när jag tänker efter poppar den ena uppgiften efter den andra upp. Men går man i skolan är det sånt som gäller! Man skulle lika gärna kunna hoppa av skolan, gymnasiet... eftersom gymnasiet inte är obligatoriskt. Men varför göra det? Varför sabba den chansen? Du kommer va tacksam för det (skolan) när du blir äldre om inte annat :) Keep on going!

Hm.. ska väl gå o lägga mig nu... börjar iofs 15.15 imorrn, men ska va i skolan 13.30 o öva stämmor ;) Men det gör inte mig nåt.



Toodles!   


En väldigt bra version av denna låt :)


Sweet dreams or a b-e-a-utiful nightmare?

Det var längesen jag knappade in något här inser jag :) Men here I go again.

Modernismredovisningen avklarad, känns bra det :) Annars en bra vecka tycker jag! I går var klassen på Buddy Holly musikalen. Shit, vilken härlig show! :D Grymt svängig! Nu har man då en uppgift att göra en recension på det också ;) Ska klura på ett bra upplägg.

På tisdag ska sångarna i klassen ha uppsjungning för varandra inför sångkonserten v. 43. Det blir kul :) Jag ska sjunga "The voice within"; en svår, men underbar låt! 





By the way.... Vem vill drömma en fin mardröm?? Kombinationen är kanske inte så lockande, eller? :)

Think about it.

Godnatt!  


RSS 2.0