Och vips så blev det Höstshow!

Jag måste bara säga att Höstshowen vi hade i lördags var det roligaste jag har gjort på länge!! Jag var inte så nervös. Jag var jätteladdad och pirrig! Genrepet inför skolan dagen innan hade gått så himla bra, så jag var däremot nervös för att jag skulle slappna av istället. Men det gick riktigt bra! Som helhet var det fantastiskt! Det bara sprudlade energi och glädje. Jag kände mig lycklig på scenen! Det var en häftig upplevelse! Något jag inte kommer glömma. Det har varit värt all tid vi kämpat med repetitioner av dans, sång, text, uttryck m.m. Har nog aldrig slitit så hårt inför nån föreställning. Men det är bara att inse faktum. Övar man och inte ger upp viljan så går det! Då får man förhoppningsvis lön för mödan, som i detta fall då det blev en helt fantastisk show!! 

Nu är man helt slut och tömd på en massa energi, men glädjen finns kvar!! Är glad för att det är över och för att det faktiskt gick riktigt bra. Alla gjorde verkligen bra ifrån sig. Det blir man glad av. Har verkligen en jättefin klass. En rolig klass. Stöttande och samarbetsvilliga. Är så tacksam och lycklig för att jag går här. Har det så otroligt bra :)



Nu är det slut med repetitioner på ett tag. Skönt! Och nu har vi fått duetter som vi ska jobba med. Musikalduetter. Slut på showandet och 60- och 70-tals dans och sång. Nu börjar vi gräva oss in i musikal mer seriöst. Blir jätteskoj det!



Idag har vi teater och sedan blir det till att instudera duetten! :)






- Höstlov pågår

Så, då har jag lyckats varva ner under 4 dagar iallafall... och jag har halva lovet kvar! :) men nu börjar jag bli rastlös och vill dansa o röra på mig. Tänkte ju göra min kropp en tjänst att bara slappa under några dagar och bara släppa allt. Det har jag gjort nu och jag känner mig återhämtad och lugn. Nu är man på banan igen och kan börja "jobba" igen lite smått. Inser inte hur mycket studierna sliter på en. Och då sitter vi ändå inte i skolbänkar och skriver tentor..liksom.
Det är främst väldigt fysiskt ansträngande, men faktiskt minst lika mycket psykisk ansträngande.
Men så länge jag gillar det vi gör och accepterar bieffekter från mycket dansande så vet jag att jag har det bra.

Jag mår bra. Varje dag. Det är huvudsaken.


Höstshow om 10 dagar. Jag laddar för fullt... med att inte göra något. Så kan man också göra faktiskt. :) Klarar inte att ha showen igång i huvudet under hela lovet. Det funkar inte... 

...men då pluggar jag manustext. Det funkar däremot. 


Det blir mycket fika under lovet. Åh vilken tur jag har då som älskar att fika! Underbart. Ett bra påfund det där.


Härligt att va i Stockholm ändå. Eller ändå... det är det. Det blir en paus i vardagen. Komma till Stockholm och gå o trängas på välbekanta gator, shoppa i fjortisdunkande butiker och bara andas in den härliga storstadsluften..eller? Ja, vad man nu definierar som härlig. :P Tacka vet jag norrlandsluften! Haha,  det skulle kunna bli en slogan; "Vill du hålla dig frisk länge? Åk till norrland!"


Imorgon blir det cosmonova med pappa och lillsystern. Mysigt!




Godnatt!

RSS 2.0