Kompletteringar = blööööhh

Onsdag idag. Har vart okej. När jag vaknade kände jag mig värsta utvilad, men egentligen var det tvärt om. Det hade liksom slagit över, så jag var egentligen sjukt trött xD
iallafall.... hade en ganska lugn dag. Etik o livsfrågor, svenska, svenska igen och så sist men... inte minst..... (joo det är minst) matte. Det var inte bara matte - det var mattePROVs kompletteringsskit till och med!.
Jag hoppas  för ALLT i världen att jag nu får godkänt!! Orkar bara inte mer.
Det kändes bra..... men man vet ju aldrig, deeet är det hemska. :(
Kul att jag typ failade totalt på engelska nationella (tyckte jag iallafall), så jag måste göra... ja, vad tror ni?? jo, men precis: komplettering. Jag ska banne mig fixa det där VG:t om jag så ska.... ja jag vet inte vad, haha.. men ett VG ska jag ha och därmed basta!
Vad händer i helgen då?? Tja.. åker till pappa i Högdalen. Högdalen firar 50 år! Nej, ni vet inte vad det innebär... jo dit kommer nämligen själva Måns "Mums Mums" Zelmerlöw och Alcazar... Wohoo!! ;) haha låter ju som om jag är värsta fanet. Och det är jag ju också... litegrann. :P Hoppas också på fint väder så man kan steka lite in da sun. Skulle inte sitta i vägen bland allt sista-plugg man har ;)


                  kram på er!                                                     E han inte lite mumsig? ;)


RSS 2.0