Räknar ner...

Inser att det är 8 dagar kvar till höstlovet vilket är jätteskönt. Det är så behövligt nu. Man känner sig trött o sliten nu och med en höstshow som ligger endast 23 dagar bort kan man inte slappna av heller. Det är nu själva jobbet börjar! Jag ser mycket framemot showen, tycker det verkligen ska bli roligt! Jag är hoppfull på slutresultatet! 

Tycker faktiskt det är lite coolt att man från att ha stått på scen som sångsolist med ett band och körare i ryggen nu istället har 10 stycken dansare bakom sig! Eller att man själv är bakgrundsdansare. Hihi, det är så kul bara! :D och att sen också sjunga samtidigt.., mm det är inte riktigt på banan. Men det går framåt, sakta men säkert! :)

Nej, det är bara o bita i nu och kämpa! Det kommer löna sig :) Fast jag kommer inte släppa det helt under lovet. Det går liksom inte. Men repetera lagom mycket.


Igår blev vi tilldelade dialoger. Har aldrig hållit på med något sånt här förut. Inte så här djupt analyserat iallafall. Alltså, det blir en utmaning detta! Det blir svårt, men intressant o kul. :) 




Nä, nu måste man äta. Klockan sju är det rep! och sen måste jag lägga mig tidigt så jag kan orka göra en sista kraftansträngning innan helgen! :P


Back to school

En sån mysig, omtänksam och bra helg jag har haft i huvudstaden! Lite knappt med tid var det, men det var värt varje minut! Kändes himla längesen jag var hemma. Så kommer man hem och så har typ inget förändrats. :P 

Men jag hann med en del trots det korta visitet: Seglade på lördagen med la familia. Med medtagbar lunch och fika satt vi på däck och njöt i det helt godkänta höstvädret! Underbart mysigt och avkopplande framförallt.
Tillbringade kvällen med kompisar, tacomat och filmmys! :D
Söndag bestod av shopping! Wihoo, min dag var såå räddad! På söndagskvällen blev det söndagsmiddag med hela familjen :) Fin avslutning på helgen.

På måndagen var det tid att packa. Packa ner allt jag shoppat + typ halva min garderob... det går inte att ta med sig lite grejer.
Strax innan hemfärd hälsade jag på gamla kära värmdö gymnasium. Det är en konstig känsla när man själv inte är elev där, utan nu är gäst på besök. Fick lite små nostalgivibbar när jag gick i korridorerna. Trevligt var det i alla fall att få träffa gamla lärare och elever där!! :)


Vi skulle ha haft balett idag, men läraren var sjuk... teatern på eftermiddagen är också inställd. Så det blir kör istället. Men det är inte så dumt det heller :)

Och ikväll ska vi repa. Ovanligt. Typ det enda vi gör här, men det måste ju göras - repa repa, nöta nöta! :) Inte långt kvar till showen nu...!




Härliga tider

Då var det fredag! Idag är en bra dag, inte minst för att det har gått himla bra i skolan utan för att jag även ska hem! Första gången jag åker hem. Känns väldigt skönt faktiskt. Träffa familj och vänner och få ett miljöombyte. Framförallt komma hem. Inte fel. Det är rätt behövligt nu. Har inget emot kära Hola, men det blir ju ett ganska enformigt liv... men också ett givande och spännande liv!



Sitter på tåget nu, lyssnar på bra musik och är trött, men skönt avslappnad. Ska försöka att inte stressa nu när jag kommer hem. Mycket man vill hinna, men ska försöka njuta av helgen så mycket som möjligt!


Det är fredag. Jag mår väldigt bra just nu. Det känns i kroppen att man har varit nyttig i veckan. I like träningsverk. 


Nu är det höst på riktigt; kallt, grått, men friskt. Det börjar mörkna lite smått också... nä, inge kul det! Vet inte riktigt om jag ser framemot vintern. Har hört att det ska bli den kallaste vintern på flera hundra år. Det där med 40 graders kyla känns inte så lockande. Men vi ska väl kunna härda ut vintern på nåt sätt. Vi får helt enkelt aktivera oss. Gemensamma aktiviteter är alltid uppskattat. 





Nu ska jag vila lite innan tåget saktar in mot huvudstaden.








 





'Cause you can't stop the beat!

Det är dags att skriva nåt tycker jag. Jag lever o andas folkhögskola. Uppenbart. Det är inte dumt det. På dagarna hinner man inte tänka efter så mycket. Det är skönt. Man är så aktiverad o aktiv i det man gör. Att musikala sig är verkligen inte fel. Det är typ bäst och underbart roligt! Ångrar det inte en sekund. Härligt att få göra det man tycker om allra mest, men ändå är allt så nytt. Spännande. Jag är hur glad som helst. Hur mycket kul får vi inte va med om. Mycket sång, mycket dans... kämpa kämpa.. och himla oväntade, men roliga och lärorika teaterlektioner.

Nu är det fullt fokus på repetitioner inför Höstshowen i november. Längtaaar! :) Såå viktigt att allt sitter nu! Stämmor, text, timing, energi! Är himla taggad. Jobbigt om man inte var det.. Förstår dock inte riktigt hur det här med dans och sång tillsammans sitter ihop...? Mycket intressant ;) Men det fixar man väl. Får bara stenträna jättemycket! Det blir bra.


Röst och rörelse, motion, och media står på schemat imorgon. Det blir fun fun fun :)



Det här var allt för denna stund!





  


RSS 2.0