Konsert och träff med kändis :)

I torsdags var klassen i Kramfors på konsert där Sanna Nielsen och Sven-Bertil Taube medverkade som solister. Det var en jättefin konsert med välbekanta Taube-låtar! Finspelande symfoniorkester och skönsjungande artister. Efteråt fick vi även träffa Sanna och ställa frågor. Det blev en urtrevlig stund tillsammans med henne. Och hon verkade hur gullig som helst! Det är rätt fascinerande när man märker att Sanna Nielsen, som är en väldigt offentlig person, visar sig vara så rar och jordnära. Man känner äktheten på ett helt annat sett än i medias ögon.


Vi tog även lite bilder tillsammans! Dem har hon lagt upp på sin blogg:

http://sanna.mabra.com/

Sång, dans och teater är min vardag

Jag har insett att jag inte skrivit ett enda skvatt om mitt liv på Hola folkhögskola...! Det har bara hänt FÖR mycket, har helt enkelt inte hunnit. Så kan det va ibland.

Det jag har att säga är att jag stortrivs här. Som fisken i vattnet, som gräset på ängen.



Jag tycker verkligen om det här! Kan inte riktigt beskriva... det är så mycket tankar o händelser på en gång, på så kort tid. Och så mycket som jag har lärt mig under dessa 4 veckor! Men gud vad man får slita. Fast jag gillar det starkt! Har knappt dansat förut och nu gör man det minst 3 gånger i veckan. Helt sjukt, men så fantastiskt! 

Och alla är så trevliga och brinner för sitt intresse! Och så mysigt man har det här. Kanske är det inte alltid fullt ös på internatet. För det mesta finns det inte så mycket att göra.... Men man kan ju repa stämmor, öva dans, gymma, tvätta, städa, laga mat, kolla på film eller på the simpsons/scrubs/how I met your mother marathon på tv, sitta i studion och skriva låtar.... ja, det finns egentligen alltid nåt att göra. Och man har ju alltid människor omkring sig.
Nu förstår jag vad många menar med att "Folkhögskoletiden var en underbar tid!". Det är verkligen nåt alla borde vara med om. Och just att man bor på skolan med många andra internatelever. Så många olika människor och personligheter.


Långa och intensiva dagar har vi och det blir man riktigt trött av. Har märkt att man blir ganska lat...hehe.. snoozar lite väl länge och fasar inför att sätta det första steget mot det kalla linoleumgolvet... och de 3 minuterna till matsalen... men blir gladare då jag ser frukostbuffén. Man har det riktigt bra här. 

Alltid upp klockan 7 på morgonkvisten, men vad gör det när man alltid har roliga saker framför sig.

Har varit förkyld, men äntligen är det nästan nästan bra! Det gillar vi! Har inte råd med att vara sjuk.


Nu har jag haft sånglektion och strax är det lunch. Sedan har vi staging och efter det discodans! :) 
Det är alltid lika intressant när helgerna kommer. Man behöver nästan alltid planera dem om man inte bara vill sitta inne i tv-rummet o glo :P För det är rätt dött här på helgerna.. men som sagt finns det väl alltid nåt o hitta på.



Men det är skönt att det är fredag iallafall! Ännu en arbetsam o rolig vecka har man bakom sig och nu se framemot nästa vecka... :) 




 


RSS 2.0