When Christmas Comes To Town

Vad vore julen utan denna underbara sång!


White Christmas!

Jul, jul strålande jul... snart är du över. :( Knappt att man fattar det. Men det blev verkligen en white christmas. Wonderful! Otroligt fint... och det känns inte normalt med så mycket snö... och att den dessutom ligger kvaar. Sjukt ju. ;)
Då var det alltså annandag jul idag och julaftonen var otroligt mysig med mycket gemenskap. Fina julklappar fick man och mycke mycke god maat såklart :D

Idag har jag tagit det lugnt. Slappat, kollat på tv, spelat piano o sjungit lite... Det är härligt det! Känner dock att jag börjar bli lite förkyld, inte så kul kanske. Men har man inte vart sjuk sen i juni ska man väl inte klaga, hehe ;)

Nu blir det Te och fika... och "Förtrollad" på TV4. Har nog sett den typ fyra ggr, haha, men men.. den är ju så söt! ^^ 

Lägger upp bilder på 2 av mina alla klappar =)


Moonwalk - Michael Jackson 





19 december

Det stämmer... har jullov nu, men kan inte fatta det :) Är så lycklig att det är snö ute!! Det blir sååå mycket mer feeling då och vintern känns mer trovärdig! 

Idag har det varit julkonsert och efter det var det julbord, mycket lyckat och trevligt! Underbar stämning bland folket Och så jullov på det... kan det bli bättre?
Så man har väl inte riktigt landat än... men snart så. Det har ju känts så stressigt de senaste veckorna; mycket skola = mycket sista-avslutande-innan-lov-uppgifter as usual. Man har känt en trötthet som har legat och gnagt.. och sen bara längtatlängtat till lov o ledigt o inga läxor o inga krav. Så. Here it is. Enjoy! :)

Julafton om inte mindre än FEM dagar. Hm.. har vi inte hoppat över nån månad. Jo...eller?! Måste erkänna att entusiasmen för julen minskar för varje år som går. Det är lite tragiskt faktiskt. Man märker att man inte är tio år längre.. Till exempel: Julkalendern på TV förr i tiden var ju superviktigt för mig, likaså luck-kalendrar. Jag har ju trots allt varit med om 18 jular, dock kommer jag inte ihåg alla. Men jag vill inte få det att låta som om jag inte gillar julen, för det gör jag ju! :)
Jag fattar inte varför åren måste gå snabbare ju äldre man blir. Det är verkligen så! Jag hänger inte med, kan någon bromsa farten?! Åren var oändligt långa när man var liten. Julafton var årets höjdpunkt (självklart var födelsedagarna det också... även dem känns inte heller så märkvärdiga nuförtiden).

Nu börjar man smått erkänna att det var bättre förr... man förstår nu de äldres resonemang om denna nostalgi.



Okej.. nu är jag trött.

Sov gott!




Puss&Kram <3


Hej mitt vinterland!

Ojojoj.... 2 dar kvar :)

Jag är sjukt trött idaaag. Vaknade kl. 6 (dock ofc inte av mig själv utan av min skönljudande radioklocka) och låg kvar ett tag som jag brukar göra, aldrig att jag går upp direkt :S Inser till min förtjusning när jag kikar ut genom fönstret att, ja, snön ÄR kvar! Iallafall är jag jätteglad efter ett väldigt lyckat resultat i skriftligt NP i Svenska B! :D Känns som en bra avslutning på terminen.


...Faktiskt..på tal om snö...man kan ju aldrig veta nuförtiden med den där jädrans globala uppvärmningen. Det är ju inte konstigt att det är sol o jättevarmt en dag, och snö och jättekallt nästa dag... jaja, kanske tog i, men ni fattar grejen. ;) Faktum är att inom en inte alltför lång framtid kommer det faktiskt att se ut så där, hur sorgligt det än låter. Fast vi människor är ju trögsinta, egoistiska och egentligen inte så framtidsoptimistiska. Hur låter det då? Mmm inte så kul kanske. Som att typ bli trampad på tån. Ja... "Nej jag är väl inte egoistisk" Ha! Säger du det? Det är ändå ingen som kommer tro dig. För innerst inne är vi egoister. Du vet att du är en bov. Vi alla är bovar. Miljöbovar. Hur kul är det på en skala? Tja, låt mig tänka... Om jag säger det såhär då; Är det okej att se isbjörnarna gå genom isen? och eftersom de inte då kan få tag i föda äter det upp varandra... Är det okej att se dem osäkert krypa fram på en mini-minimal is? Hur kul tror du att det är att vara ett träd i dagens samhälle? Har du tänkt på hur mycket skog det skövlas om dagen? Nej, inte jag heller... Vi måste inse att vi inte inser inte vad som händer runtomkring oss. Just för att vi är såna egoister hela högen. Säg inte emot. Det är ju den här grejen att om det ska bli en förändring, en positiv sådan, måste ju alla vara med. Låter det krångligt?? För så enkelt är det faktiskt.
Men jag har fortfarande inte riktigt kommit på hur det ska gå till. En långsiktig plan. En jättestor förändring är ju vad som behövs. Vi kan väl köra Earth-our igen.. fast i såna fall nåt i stil med Earth-week. Då kan man börja snacka förändring.. eller snarare en påverkan. Den idén gillar jag.
Och by the way: Slopa alla bensindrivna bilar. Elbilar är en brilliant satsning, så varför inte satsa själv? Var jag en miljöminister i mitt förra liv? Svar: Ja 


Julkonsert nalkas på lördag på Djurönäset. Hoppas vi sätter de flashiga dansstegen till "Santa Claus is coming to town". ;) Nä, men det ska bli kul. Dock gick det väl lite sisådär på repet idag... men man vet ju hur det är. Tar ju ett tag att vänja sig vid lokal och ljud o allt!





Vill bara avsluta med den fina refrängen ur den fina vinnarlåten "Higher" i IDOL 2009 .... Erik Grönwall vann, om det skulle va nån som missat det :)

I am flying, my heart is taking over, the world is flashing by
Higher, higher, higher
I will follow wherever it might take us, chasing through the sky
Higher, higher, higher




Snart jullov*!!!!

NU är det inte alls långt kvar till lov och ledighet! Det är efterlängtat och vääldigt välförtjänat, oh yes! Har varit en häktisk termin med en massa jobb inför MJ-konserterna som blev väldigt lyckade!!. Oj vilket projekt, och så himla himla roligt det var!! Efter det var det Luciatåg som nalkades och så får vi inte glömma allt annat plugg som man var tvungen att ta itu med. Och nu när allt är över känns det otroligt bra.

Nu är det bara att tagga till nästa konsert på lördag... fast det är utanför skolan. Det blir väl lite kul.. även om jag är ganska slutkörd så får man väl försöka hitta den där reserv-energin man har nånstans.. då borde det väl funka? Hoppas det iallafall! :)


Har dock inte handlat några julklappar än... får väl bli typ på fredag o söndag.





*Nedräkning pågår..... 3 skoldagar kvaaaaar.... :)













RSS 2.0