en vanlig seg, tråkig, men solig söndag i mars

Sitter och glor på family guy o simpsons om vartannat... världens mest underhållande sysselsättning.. (ehm not!)Iallafall är det en vanlig folkhögskole-göra hehe. Vad ska man annars göra..? Har faktiskt fått ta del av en underbar vårsol som vågat slänga en hel del varma solstrålar över norrland :) Tackar för det. Solljus är efterlängtat. Jag vill ha sommar nu! Passade på att fortsätta läsa en bok som jag för nuvarande läser, vilket jag tyvärr aldrig gör nuförtiden. "Pilgrimsresan" av Paulo Coelho. Sägs vara en mycket bra bok full av livsåskådning och tankeväckande ting. Den kan nog bli riktigt bra när man kommer en bit in!

Japp det var det... nu är jag hungrig och så himla sugen på godis o chips o sånt onyttigt! Har vart duktig i veckan och hållt mig borta frånt sånt sött.. men nu börjar sockersuget göra sig påmint! (det är faktiskt fortfarande helg, så ska se om man kan få hit lite gottgott :)




Ha de gött!

10 mars 2011

Sitter här vid den ljusa dataskärmen och blickar ut mot ett grått Stockholm. Snö känns inte som det första man vill ha nu. Det är redan torsdag och jag har typ inte gjort nåt på hela lovet, vilket delvis är skönt. Myst och umgåtts med min familj och kunnat koppla bort skolan för ett tag. Sömn har man iallafall fått tillräckligt :).

~

Kan berätta att jag var med mamma och min syster i måndags och såg Black Swan på bio. Vi var helt tagna efter bion. Så tagna att vi var tvungna att stanna upp för att hämta oss och prata om filmen. Den var så otroligt välgjord och det var inte en sekund av filmen som var tråkig! Den gick rakt in i hjärtat och det var så dramatiskt och hemskt på samma gång! Snacka om att musiken förstärker känslan! Mycket bra, mäktig och stundvis obehaglig film. Klart den av de bästa filmerna jag har sett. Vill se om! Se den säger jag bara.

Instämmer bara i detta citat från en recension av Oswalds popcorn:

"Det handlar om konstnärsskap vs galenskap och teknisk briljans vs naturbegåvning, men jag tror ni får störst behållning av att inte veta så mycket mer än så om en film som det gör ont i hela kroppen att se på, och som stannar kvar som en klump i magen ett bra tag efteråt."




I morgon bär det av till mitt gamla gymnasium; VGY! :) Där ska jag träffa min föredetta sångfröken Maria! Gud så kul! :D

I övermorgon åker jg hem till Hola igen.. fastän jag måste erkänna att det tar emot en del. Det bästa med det är att jag får se min älskling igen! Min undebara Robin :D Saknar honom så <3

Tiden går... och snabbt går den

Ojoj... redan mars... usch och fy på mig att jag inte har uppdaterat på år o dar :( Har man mycket att göra så har man!


Det går i alla fall bra för mig uppe i norrland. Mycket skog, lite civilisation, men ändå underbart. Det är ett charmigt litet place. Jodå... 

En vinterpromenad och grilllning på ångermanälven i tisdags satt inte alls i vägen. Jättemysigt med massa snö och massa sol! :D


Ännu två konserter avklarade! :) Vi tog över scenen på Babelsberg i Kramfors med en otrolig känsla! Det kändes så otroligt bra bara... så fantastiskt att stå där och sjunga. Och jag som har gjort det hundra gånger innan. Men det var nåt speciellt den kvällen. Det var en häftig känsla! Alla var så taggade och gav verkligen allt! Är stolt över min klass :) Var så glad efteråt och ville bara fortsätta stå där och känna strålkastarljuset blända!

 


Nu blickar vi framåt till slutföreställningen som vi är i full gång och repar. Gör scener av manuset, sätter koreografi och sjunger ensemblenumrena glatt med engagemang! Åh, jag är så taggad!

Nu befinner jag mig hemma i Stockholm där snön tycks vilja hålla sig borta från gatorna iallafall. Det glädjer mig. Även om det fortfarande ligger metervis med snö uppe i norr, fanns det stor chans att den över helgen kunde vara borta från gatorna där med. :) Längtar otroligt till våren. Och ljuset. Och solen.
Är mycket glad över att jag gör det jag gör uppe i Hola. Gör det jag verkligen tycker om. Jag är verkligen lycklig där uppe: med världens bästa älsklingspojkvän! <3 och att få sjunga och dansa massor.. det kan inte bli bättre!!

Även om jag saknar min Robin just nu, så är jag ändå tillfreds. Med att vara hemma hos familjen igen och få ta det lugnt och ha det bra. Känns skönt att få känna så.

Sara, min lilla gulliga, rara syster fyllde 15 år i fredags.. fatta det, nä jag fattar inte det. :O Inte nog med att hon hade växt om mig till jul... nu har hon växt ytterligare...suck, inte okej! :S

Jaja, henne har vi firat idag med brakmiddag och tårta... gissa om jag åt en del... hehe..hm bör se över mina matvanor.. men vad ska man göra? Dansar nästa varje dag. Är hungrig hela tiden. Jaha, vad gör man då? äter till exempel.. ja.. det är jag bra på nuförtiden. ;P

En ny dag i morgon :)





Ha det bäst!

RSS 2.0