ICA NÄRA

ICA är nära för min del. Första dagen på jobbet idag. Det var ganska ringrostigt, jag menar, det var ju ändå 1 år sedan jag jobbade där sist. Men det gick bra ändå, tycker jag :) De flesta koder sitter ju (asså till frukt o grönsaker o sånt)... så man är ju inte helt körd, haha.
3 minuter tar det med cykel... så man har det ganska bra ;)

Det är faktiskt en fördel att jobba i affär när det typ är varmt överallt... det är väldigt svalt och skönt på ICA, tummen upp :)


Okej, nu ska jag fika, sen ta ett kvällsdopp :P


Tjingeling!

R.I.P Michael Jackson

Han var King of Pop som han själv kallade sig. Han var älskad och avgudad. Han var begåvningen som från 5 års ålder stog på scen med sina bröder i "Jackson 5". Varför gick det så här långt? Genom alla operationer han genomgick och ris och ros han fick ta, klarade hans kropp till slut inte det.

Michael imponerade med sin flashiga moonwalk som han förknippas med. Hans enastående danser gav stående ovationer.

50 år blev han och 3 barn lämnade han efter sig.

Tragiskt, chockerande och ofattbart..

The King of Pop har lämnat oss, det är bara att acceptera


Rest In Peace                                                           


Jag var nog en trädgårdsmästare i mitt förra liv ;)

Idag har jag varit väldigt duktig.. jag har kört med vår grästrimmer på tomten/i trädgården. Jag räfsade ihop det överblivna gräset, jag la det i en sopsäck och jag sopade bort gräs från terrass o dyl. Är inte det bra gjort? Jo jag är riktigt nöjd. Jag älskar sån typ av arbete. Och jag är noggrann. Det är ju viktigt. När trädgårdsmästaren inom mig kommer fram - då är det klippt, haha. 
Det är en skön typ av arbete: Man får vara ute, man rör sig ganska mycket och det är ett ganska kreativt arbete. Men om det inte räknas som kreativt kan man alltid göra det kreativt :P


so long!


sol, sol och lite mer sol <3

"Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav. Det är mina drömmar vävda av"

Vad har man för lärdom av att sitta i solen?
Jo...

1. Ha på solskyddsfaktor, det rekommenderas till 100 %. "Nähä... det hade jag ingen aning om" ;) 
2. Ha en skugga i närheten så att man lätt kan förflytta sig dit när värmen blir för jobbig. Okej, man ska inte klaga, men vi nordbor är inte gjorda för 40 graders sol 12 timmar om dygnet. :)
3. Något att dricka är nog ett måste.. inte kaffe.. det har jag lärt mig. 
4. Sedan kan man ju välja om man vill ha bra musik eller roa sig med att läsa en bra bok.... eller så är det bara heelt okej med tystnaden... eller ja, tystnad och tystnad. Man får ju höra ett och annat ljud. Lite gräsklippare här, lite högtrycksspruta där. Men det ljuvligaste ljudet är väl ändå havet. Ja, om man bor nära det... därför är skärgården så underbar! Att ligga på bryggan och höra vågorna sköljas in mot stranden.. japp, det är livet! 
Fiskmåsarna är ett tydligt sommartecken. Det är härligt att höra dem i början av sommaren, sedan en bit in i juli tycker man att... ja.. nu räcker det väl? Haha, men nej. Såklart fortsätter dem. Men, men... det hör ju ändå skärgår'n till - eller hur?
En heldag med schteek in da sun! Nice nice.. men gud så hot hot. Följ bara mina 4 steg så kommer allt gå som en dans :)

Längtar faktiskt lite efter att jobba.. eller nej, vad säger jag.. jobba? haha, längtar? Jo, kanske lite. Jag är ärlig. Det är skönt att vara sysselsatt, desto skönare att veta att man då skramlar in lite money, money, money. OCH det är kul... och det är ju väldigt viktigt. 

Ska nog gå och lägga mig typ nu... Få se om jag pallar mig iväg på en joggingtur imorrn förmiddag.. Ja.. jag är inte så mkt för att springa... usch! Ack så jobbigt, men grymt bra träning! Jao, nu måste jag skärpa mig, så jag kommer igång med det.... träning asså. 

Ha de gött!
                           
kraam :) 


22 juni

Igår var det en fantastisk dag. Familjen o jag åkte ut med vår snurra till kanholmsfjärden där vi tittade på Volvo Ocean Race. Det var hur mycket båtar som helst som hade kommit för att kolla på dessa 7 tävlingsbåtar. Riktigt häftig syn! :P Efter det åkte vi in mot land - till en klippa där vi sjösatte och steg iland på. Vi åt medtagen lunch och sen satt vi där och solade. Det va härligt de!

Idag händer nog inte så mkt.. jag ska nog sitta ute och läsa "Om jag kunde drömma" antar jag :) 
Ja,ja... då hade jag inte så mycke mer att säga - än....


puss o kram sommargran ;)
 

borta bra, men hemma bäst

Hej alla glada!

Nu är jag hemma från underbara Gotland... visst har det vart bra, men det är alltid lika härligt att få komma hem till sin egna säng igen :) Olyckligtvis blev jag som sagt magsjuk och några större utflykter blev det inte för min del. Men jag fick iallafalla träffa min barndomskompis Ida och det var verkligen kul! <3 Man vill ju inte tappa kontakten - det vore synd.
Så - hemma på Djurö o ledig i en vecka innan kassajobbet (bl.a.) på ICA drar igång.
Har inga planer såhär långt, så vad som helst kan hända känner jag ;) Det verkar ju bli fint väder också, det tackar man för!

Hoppas ni trivs bra nu i sommarens sköna dagar!


kram :)
                                                                                                                     


as time goes by

En regnig dag kommer det bli här antar jag. Och trött som sjutton blir man också på köpet. Men jag har ju också vart lite sjuk så det beror också på det. Ja, jag fick en släng av nåt.. ledde till nån slags magsjuka.. usch, inte kul alls! Men jag känner mig bättre och det är ett positivt tecken.
Här sitter jag i soffan med datan i knät och funderar på vad jag ska skriva härnäst.... Hade nyss "Om jag kunde drömma" framför mig. Jag vet, kanske är jag lite seg med den serien. Jag ångrar lite att jag såg Twilight-filmen före jag läste boken, men shit the same. NU börjar boken iallafall bli lite bra. Man kan inte alls jämföra den med filmen eftersom boken briljerar med tusen gånger fler detaljer.

Första delen ur Twilight-serien Edward & Bella 

Ha en skön dag alla er lyllosar som har fint o soligt väder :):) Fast... det måste finnas regniga dagar också antar jag.


/Kristina


shoppa, shoppa, mysaaa :)

Halloj!
Idag har jag vart med mamma och Sara (syrran min) i Visby och shoppat :D supermysigt! Har handlat ett par jeansshorts, en mjukiskjol, gråa mjukisbyxor med texten "GOTLAND" på ;) (bilder läggs upp senare) och sen..... inte så mkt mer, hihi..
Vi åt lunch: det blev pankisar m. grädde o sylt. ooo så gott det va!!
Vi gick runt bland stadens alla gator och bara tog det vääldigt lugnt. Men vad hände med det trista, kalla vädret då??? Jooo, det brottades undan av sole somn kom o sken idag! Såå underbart skönt.
 Nu ska jag gå o fika... det blir kaffe o kladdkaka. Yummie!

/Kristina :)

sommar och ledighet, men vart tog värmen vägen?

Då är man på Gotland då! Känns väldigt härligt.. :) Sommarlov bidrar med ledighet bidrar med frihet bidrar med lycka osv... Den enda nackdelen jag känner nu är detta hopplösa regnväder och kylan det bidrar med... Dock ser jag nu en liten solglimt mellan de täta molnen... och nu ser jag faktiskt lite blå himmel åxå :) Yes.. fortsätt så, vädret!! Blåser gör det också - fy bubblan! Nä sol, sol, sol vill jag ha. :D
Jag är väldigt trött, men det är väl naturligt och inte såå konstigt. Nej, menjag känner mig väldigt avslappnad... och ledig. Vi bor hos en god vän till familjen här i Barlingbo som är mina gamla hemtrakter. Och förstå hur mycket nostalgivibbar jag får! Bodde ju ändå här mina 6 första år, så visst kommer jag ihåg en hel del! Det är mycket blandade känslor: Det är rörande, underbart, lyckligt och på nåt sätt sorgligt..... Här är det så väldigt trevligt och mysigt!! Just nu hör jag Helen Sjöholm i bakgrunden, hon är ju en underbara sångerska, tycker jag. Musiken är väldigt lugnande iallafall, och det gör själen gott! Gotland är ju i sin helhet en riktigt mysig och en väldigt trevlig ö. Naturen är unik på nåt sätt... Ja, det är underbart. Ni tänker kanske: "Men varför flyttar du inte till Gotland eftersom det låter som om du tycker att det är den bästa platsen?" Asså, jag vet inte om jag skulle vilja flytta hit i dagens läge.. men vem vet vad framtiden har att säga. Det kan ju hända vad som helst. Det är ganska spännande att se vart det bär av. :) 
Just nu tycker jag att det bara är himla roligt att få åka hit och bara vara som en av alla besökarna på ön. Men det betyder så mycket för mig att få besöka de platser jag har bott på och lekt på. Jag vill inte bara veta att jag har bott på vissa platser... för när jag även kommer ihåg ställenna, vill jag ju kunna besöka dem live, liksom. Inte bara se dem på tagna kort. 
Jaha, ja.. hade mycket att säga.. men det känns bra att skriva mycket :)

Ha det bäst!

Somriga, lite regniga och lite soliga hälsningar!
 
/Kristina   

Äntligen sommarlov!

Sommarlovat är efterlängtat och välförtjänat!!
Då bär det av till Gotland imorgon.. ska bli så härligt!! Älskar Gotland. Det känns lite som mitt andra hem. Bodde ju där mina första 6 år... Gotland i mitt hjärta <3
håller på att städa rummet... det är ju så skönt att komma hem till ett städat rum, håll med om det! Sen ska det packas en del också...

Så.... inga läxor, inga prov, inga inlämningar..... Kan inte fatta det än! :O
Jobb blir det v. 27 och tre veckor framåt på ICA. Roligt ska det bli. Pengar behöver man ju alltid.
Det bär av mot Göteborg och kanske Danmark framåt vecka 30.. Trevligt, trevligt. Sommarstället i Norrland blir från den ca 4/8 - 14/8... mysigt!

Summan av kardemumman så kommer det bli en händelserik sommar... :)

Njut av sommaren, sola, bada och whatever you like!! :)      

                                               
Jordgubbar = sommar!                                                                                                                                              
Sommarkramar från mig!! <3


Nu e det slutspurt :)

Hej alla glada!
Idag har jag gjort en tjänst som medborgare i detta avlånga land genom att rösta :)
I alla falla, sjukt skönt att det sbart är sommarlov!!! Det är verkligen efterlängtat, ska ni veta. Men det känns bra efter allt slit o släp 2:an har kommit med.. så vi är otroligt värda detta lov. ;)
Imorrn blir det audition inför nästa års extraensemble :D .. önska mig lycka till! :P
Ska ju sjunga tillsammans med 2 tjejer: "För kärlekens skull" på skolavslutningarna (1:ornas + 2:ornas). Värsta nice! Det blir 3-stämmigt.. oo vad vackert det kommer att bli!  :P
Kul att jag är solbränd (röd!!) i hela ansiktet... jag ser mer eller mindre ut som en kräfta nu... det suger!! :( trodde inte att solen skulle ta så mycket. Nej, nu tycker jag att det ska bli sommar igen... vad är det här för fjollväder?! Liksom +10 - +13C varenda dag. Hur kul är det på en skala? jag bara uuundrar. GIVE US SOME SUN!!!! WE NEED IT AND....... JUST GIVE IT TO US!!! :):):):)

okej, det vara allt för mej, tänker på dej, men det är ingen grej som förundras dig. en tjej som vill ha dej e gay som mig på e-bay at a play... ;) haha, kul man kan ha da!

See you around... or not

pusspuss

RSS 2.0